Γιατί alivio

Ευκολία και αμεσότητα

Μ’ ένα click, η αναζήτηση γίνεται ουσιαστικό αποτέλεσμα

 

Η αναζήτηση στο alivio γίνεται με ασφάλεια και ταχύτητα, online ή μέσω τηλεφώνου. Καινοτομούμε προσφέροντάς σας μία προσφορά η οποία ανταποκρίνεται στα ζητούμενά σας, χάρη στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων γραφείων τελετών. Απλά και εύκολα, δηλώνοντας τις ανάγκες σας, έχετε την ιδανική επιλογή, ακριβώς για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, χάρη στον έγκυρο οδηγό μας για τις πρώτες απαραίτητες ενέργειες, αποφεύγετε χρονοβόρες διαδικασίες και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Υποστήριξη και απλότητα

Μαζί από την αρχή, βήμα-βήμα, κάθε στιγμή

 

Ο πλήρης και πρακτικός οδηγός πρώτων ενεργειών και δράσεων που θα βρείτε εδώ σας καθοδηγεί απλά και κατανοητά στο πώς να κινηθείτε από τη στιγμή της έλευσης του θανάτου, το φορτισμένο χρονικό διάστημα μέχρι την τελετή, αλλά και μετέπειτα, στις πρακτικές διεκπεραιώσεις που θα κληθείτε να προχωρήσετε. Βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν έγγραφα, προθεσμίες, διαδικασίες και εμπλεκόμενους φορείς, άμεσα και έγκυρα. 

Εμπιστοσύνη και συνέπεια

Ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών, για κάθε σας ανάγκη

Μέσα από τη μηχανή αναζήτησης γραφείου τελετών που έχουμε δημιουργήσει στο alivio, έχετε μια σαφή εικόνα των επιλεγμένων συνεργατών μας.
Εικόνα, που διασφαλίζει μια αξιόπιστη και διαφανή μεταξύ μας σχέση.

Ο κύκλος των συνεργατών μας, όμως, περιλαμβάνει και όλους τους επαγγελματίες που μέσα από τους οδηγούς μας σας ενημερώνουν τεκμηριωμένα τόσο για πρακτικά θέματα που θα σας απασχολήσουν, όσο και για μια ευρύτερη θεματολογία σχετική με το τέλος του κύκλου ζωής. Προτεραιότητά μας, η εγκυρότητα στην πληροφορία, η έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, και η στήριξη της αποδοχής της απώλειας ως κομμάτι της ζωής.

Έτσι, το alivio αναδεικνύεται ως η πρώτη εξειδικευμένη πλατφόρμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που προσφέρει ένα έγκυρο, ολοκληρωμένο και αποκλειστικό περιεχόμενο γύρω από τη θεματική του θανάτου.

Αξιοπιστία και ειλικρίνεια

Οι καλύτεροι κριτές των υπηρεσιών μας, είστε εσείς

 

Στο alivio έχουμε επιλέξει να ενθαρρύνουμε τη ροή της πληροφορίας μεταξύ των χρηστών των υπηρεσιών μας. Σας δίνουμε φωνή και ακούμε τη φωνή σας μέσα από αυθεντικές κριτικές που βοηθούν τους επισκέπτες να διαμορφώσουν σαφή άποψη, βασιζόμενοι σε πραγματικές εμπειρίες όσων επέλεξαν εμάς και τους συνεργάτες μας. Η δημοσίευση πραγματικών κριτικών και η δυνατότητα που σας δίνετε να κοινοποιήσετε τα σχόλιά σας για τις υπηρεσίες που λάβατε αποτελούν ένα αξιόπιστο κριτήριο, μια ειλικρινή μαρτυρία ποιότητας. Μετά την επιλογή του γραφείου, μπορείτε να επιστρέψετε στο alivio και να αποτυπώσετε τη γνώμη σας, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, βοηθώντας και άλλους χρήστες να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας -και εμάς ν’ αφουγκραστούμε την εμπειρία σας.

Άμεση και διακριτική επικοινωνία

Η τεχνολογία, εργαλείο για τη δική σας διευκόλυνση

 

Αντιλαμβανόμαστε πως θέλετε ν’ αποφύγετε κάθε χρονοβόρα διαδικασία για την αναζήτηση γραφείου τελετών αλλά και για την επικοινωνία μαζί του. Γι’ αυτό, σας δίνουμε την δυνατότητα επικοινωνίας με 2 τρόπούς, μέσω τηλεφώνου ή mail, χωρίς στρες και απώλεια χρόνου. Με τον τρόπο αυτό ικανοποιούμε την ανάγκη πολλών χρηστών να επικοινωνήσουν με όποιον τρόπο και όποτε το επιθυμούν για την οργάνωση της τελετής, επιλέγοντας γραφείο μέσα από μια διαδικασία ελάχιστης αλληλεπίδρασης στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν. 

Αξιοπρέπεια και σεβασμός

Στην επιλογή γραφείου τελετών, δεν χωράνε συμβιβασμοί

 

Οι συνεργάτες του alivio έχουν επιλεγεί με βασικό άξονα την ποιότητα των υπηρεσιών τους, πυλώνες των οποίων είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια και ο σεβασμός προς τον θανόντα και τους οικείους του. Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε επιλεγμένα γραφεία τελετών με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο και, κυρίως, γραφεία που πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές αξιοπιστίας που θέτει το alivio. Μέσα από μια δυναμική διαδικασία, όχι μόνο εξασφαλίζουμε τη φερεγγυότητά τους και την προβολή τους μέσα από συνδυασμό οπτικού υλικού, περιγραφών και μαρτυριών, αλλά φροντίζουμε για τη διεύρυνση αυτού του δικτύου, δίνοντάς σας ακόμα περισσότερες επιλογές.