Πρινέας Γραφεία Τελετών

Πρινέας Γραφεία Τελετών
  • Πρινέας Γραφεία Τελετών Παγκράτι
  • Πρινέας Γραφεία Τελετών
  • Πρινέας Γραφεία Τελετών
  • Πρινέας Γραφεία Τελετών
  • Πρινέας Γραφεία Τελετών
  • Πρινέας Γραφεία Τελετών
Τοποθεσία
PREMIUM
Πρινέας Γραφεία Τελετών
Υμηττού 132, Παγκράτι 116 35
Εμφάνιση τηλεφώνου

Το Γραφείο Τελετών Πρινέας ιδρύθηκε το 1938. Ο παππούς του σημερινού ιδιοκτήτη, Αντώνη Πρινέα, οργάνωσε την πρώτη του τελετή σε ηλικία 14 ετών. Όσο ήταν φαντάρος άνοιξε το πρώτο του γραφείο και μέσα στα επόμενα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει έναν απο τους καλυτερους οίκους τελετών της Αθήνας. 

Μετά τον θάνατό του, την επιχείρηση ανέλαβε ο γιος του, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε τη σκυτάλη στον Αντώνη Πρινέα. Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία μετρά αισίως 84 χρόνια λειτουργίας. 

 

Στο Γραφείο Τελετών Πρινέας παρέχονται όλες οι δυνατές επικήδειες υπηρεσίες, όπως οργάνωση κηδειών, μνημοσύνων, αποτέφρωσης, ακόμη και επαναπατρισμού στην περίπτωση μεταφοράς της σορού από και προς την Ελλάδα. 

 

Στα 84 χρόνια λειτουργίας του, το Γραφείο Τελετών Πρινέας έχει αναλάβει την οργάνωση κηδειών ιδιαίτερα σημαντικών ανθρώπων. Ανάμεσά τους, του Οδυσσέα Ελύτη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Δημήτρη Μητροπάνου, και του ιδιοκτήτη του διάσημου οίκου Hermes. 

 

Σύμφωνα με τον Αντώνη Πρινέα, αυτό που κάνει το γραφείο να ξεχωρίζει είναι η εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες. Αυτό προκύπτει από τη συνεργασία χρόνων με άριστους επαγγελματίες του κλάδου, όσον αφορά τον στολισμό του ναού, το φέρετρο, κ.λπ. 

 

Στο γραφείο τελετών Πρινέας, φιλοσοφία των εργαζομένων του είναι πως η οργάνωση επικήδειων τελετών δεν αποτελεί επάγγελμα, αλλά λειτούργημα. Ο κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται με σεβασμό και αξιοπρέπεια, γι’ αυτό και οι περισσότεροι επιστρέφουν όποτε χρειαστεί ξανά. 

 

 

Πλεονεκτήματα

Ποιότητα υπηρεσιών

Εμπειρία

Σεβασμός στις απαιτήσεις της οικογένειας

Υπηρεσίες
Ταφές
Αποτεφρώσεις
Επαναπατρισμοί
Μνημόσυνα
Εκταφές
Πείτε μας τη γνώμη σας
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
κριτικές