Τελετές Παπαμακάριος

Τελετές Παπαμακάριος
  • Τελετές Παπαμακάριος
  • Τελετές Παπαμακάριος
  • Τελετές Παπαμακάριος
  • Τελετές Παπαμακάριος
  • Τελετές Παπαμακάριος
  • Τελετές Παπαμακάριος
  • Τελετές Παπαμακάριος
Τοποθεσία
Τελετές Παπαμακάριος
Σπύρου Πάτση 66, Κεραμεικός 118 55
Εμφάνιση τηλεφώνου
Κινητό: 693 33 77 777

Το γραφείο τελετών της οικογένειας του Χρήστου Παπαμακάριου λειτουργεί από το 1957 στον Βοτανικό. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία μετρά τρεις γενιές ενασχόλησης με τον κλάδο. 

 

Είναι από τα παλαιότερα γραφεία τελετών στην Αθήνα, ενώ στα 64 χρόνια λειτουργίας του έχει αναλάβει την οργάνωση τελετών μερικών από τους πλέον επιφανείς πολίτες της. Σήμερα, τη διαχείριση του γραφείου έχει αναλάβει ο κ. Χρήστος Παπαμακάριος, ο οποίος «γεννήθηκε» εκεί -όντας στον χώρο του γραφείου από την ηλικία των 9 ετών- καθώς και ο γιος του, Μάριος. 

 

Αναλαμβάνει όλες τις επικήδειες υπηρεσίες, όπως οργάνωση τελετής -θρησκευτική ή πολιτική- αποτεφρώσεις, επαναπατρισμούς και μεταφορά της σορού από και προς την Ελλάδα. 

 

Το γραφείο τελετών της οικογένειας Παπαμακάριου διακρίνεται για τη συνέπεια, τη σοβαρότητα, το σεβασμό απέναντι στην οικογένεια του νεκρού και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που τους έχουν επιλέξει για την οργάνωση της κηδείας του αγαπημένου τους προσώπου.

 

Όπως εξηγεί ο Μάριος Παπαμακάριος: «έχουμε την εμπειρία ώστε να κατανοήσουμε και να αντιληφθούμε τι είναι αυτό που θέλουν οι πενθούντες, οι οποίοι πολλές φορές χάνονται στον κυκεώνα των γραφειοκρατικών ζητημάτων, και πώς θα πάρουμε το βάρος από πάνω τους. Ό,τι πρόβλημα έχουν, είμαστε εδώ για να το λύσουμε».

 

 

Πλεονεκτήματα

Εμπειρία

Συνέπεια

Σοβαρότητα

Υπηρεσίες
Ταφές
Αποτεφρώσεις
Μνημόσυνα
Εκταφές
Πείτε μας τη γνώμη σας
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
κριτικές