Τρανός - Μανδελένης

Τρανός - Μανδελένης
  • Τρανός - Μανδελένης
Τοποθεσία
PREMIUM
Τρανός - Μανδελένης
Νικ. Γκύζη 25, Γκύζη 114 74
Εμφάνιση τηλεφώνου
Κινητό: 694 777 43 71

Το Γραφείο Τελετών της οικογένειας Τρανού - Μανδελένη είναι ένα από τα ιστορικότερα στην Ελλάδα, καθώς παρέχει τις υπηρεσίες του από την δεκαετία του 1920.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία περνά από γενιά σε γενιά και κρατά ζωντανά ακόμη τα ιδεώδη και τη φιλοσοφία του ιδρυτή της. 

 

Στόχος των εργαζομένων του είναι να τους κάνουν να νιώσουν άνετα, να τους ενημερώσουν με σαφήνεια για όλες τις διαδικασίες τις οποίες πρέπει να προβούν και, εντέλει, να τους στηρίξουν σ’ όλα τα επίπεδα, από τη στιγμή του θανάτου ως την τέλεση της τελετής και ύστερα από αυτή. 

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό του αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την τέλεση της κηδείας του αγαπημένου σας προσώπου: του μνημοσύνου, της μεταφοράς σορού ή της αποτέφρωσης. Καταλαβαίνει τις ξεχωριστές ανάγκες της δεδομένης στιγμής και φροντίζει για την άψογη εξυπηρέτηση των οικείων, σεβόμενο πρωτίστως τον άνθρωπο.

 

Με αίσθημα απόλυτου σεβασμού προς την απώλεια, στέκεται δίπλα στην οικογένεια που πενθεί και συμβάλλει τα μέγιστα με αξιοπρέπεια και τιμή.

 

Πλεονεκτήματα

Εμπειρία

Οικογενειακό κλίμα

Υποστήριξη συγγενών

Υπηρεσίες
Ταφές
Αποτεφρώσεις
Επαναπατρισμοί
Μνημόσυνα
Εκταφές
Πείτε μας τη γνώμη σας
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
κριτικές